home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right twitter_hover twitter updates_hover updates user_hover user volume playbutton
Foto? Nog ééntje dan....
Edukans Actieplatform
Vandaag hebben we de afsluitingsdag. Jan, Sandra, Rajendra en Soda bedanken iedereen die deze weken zich hebben ingezet. We hebben veel van...

Foto? Nog ééntje dan....

Vandaag hebben we de afsluitingsdag. Jan, Sandra, Rajendra en Soda bedanken iedereen die deze weken zich hebben ingezet. We hebben veel van elkaar geleerd en hopen dat ieder de opgedane ervaringen  verder gaat uitdragen en toepassen. Annemiek geeft een powerpoint presentatie over Nederland waarbij er wel een shockmoment is bij het feit dat er in Nederland uit liefde wordt getrouwd en al helemaal als blijkt dat één van de drie huwelijken strandt . Ook de gewoonte om te eten rond zes in de avond vinden ze maar gek. Je gaat toch niet met een lege maag naar bed?   Ze eten zelf niet voor tien uur in de avond en gaan dan naar bed, inclusief hun kinderen.

In de pauze worden de laatste dropjes en stroopwafels uitgedeeld waar nog heerlijk van gesmuld wordt. We vervolgen met het zelfgemaakte afscheidslied over de YCDA (op de wijs van YMCA)Daarna volgen de presentaties van de teachers over wat ze hebben geleerd in de workshops. Ook wij geven een overzicht van wat wij hier hebben opgestoken.

’s Middags is er nog even gelegenheid om te shoppen in het dorp en foto’s te maken van het dorpsleven. Als we aankomen voor het avondprogramma is er een prachtige zandtekening van India op de stenen vloer gemaakt . Met kaarsjes in de hand lopen we zingend om India heen. We krijgen vele mooie traditionele dansen te zien en brengen  ons lied nog een keer ten gehore. Als herinnering krijgen wij een prachtig schilderij uit de traditie van India aangeboden. Zoals altijd wordt de dag afgesloten met een heerlijk diner.

Albert en Trige

Media bij bericht (6)

Reacties (2)

 • Willemien
  2 jaar geleden
  Wat een prachtige ervaringen! Goede reis terug en tot volgende week.

  Reactie rapporteren

 • Rop
  2 jaar geleden
  Goede reis terug!

  Reactie rapporteren

Reactie plaatsen